SOPIIKO BIISIVALMENNUS MINULLE?


 • Haluaisin oppia säestämään uusia biisejä kitaralla.
 • Osaan tavallisimmat soinnut.
 • Haluaisin kehittyä säestäjänä.
 • En tiedä mitkä biisit ovat taitotasolleni sopivia.
 • Haluaisin lisää varmuutta soittoon ja soittaa uusia biisejä.

 

Biisivalmennus on juuri sinulle, jos tavallisimmat soinnut kitaralla ovat hallussa ja haluaisit syventää säestämisen taitojasi.

Opettajanasi toimii erittäin suosittu opettajamme Tom Stillman, joka on opettanut kitaransoittoa Rockway.fi-palvelussa ja muualla yli kymmenen vuotta.

Biisivalmennus sopii erityisen hyvin kiireisille ihmisille, jotka haluavat kehittää, tai ylläpitää soittotaitoaan ja oppia uusia kappaleita. Lupaamme, että käyttämällä harjoitteluun noin 20 min päivässä näet tuloksia heti ensimmäisestä viikosta lähtien.

Tompan valmennuksessa pääset 4 viikossa pidemmälle kuin soittamalla kuukausia yksin kotona.

Biisivalmennukseen on valmiiksi valittu vaikeustasoltaan oikean tasoisia kappaleita. Valmennus auttaa sinua keskittymään oikeisiin asioihin ja tiedät että etenet oikeaan tahtiin. Saat halutessasi palautetta Tompalta, jotta opit oikeat soittoasennot ja tekniikat.

Kehity soittajana suomalaisten klassikkokappaleiden avulla. Keskity soittamiseen, älä tylsiin teoriatunteihin. Valmennuksen aikana rakennat itsellesi laajemman ohjelmiston biiseistä, jotka ovat juuri oikean tasoisia sinulle, joten et kamppaile turhaan liian vaikeiden biisien parissa.

 

 

MISTÄ ON KYSE?

Akustisen Kitaran Alkeet -Biisivalmennuksen aikana opitaan soittamaan tunnettuja biisejä. Tavoitteena on oppia jopa kahdeksan eri huippubiisiä! Kappaleet on tarkoitus oppia niin hyvin, että voit soittaa ne ulkomuistista valmennuksenkin jälkeen. Biisivalmennus alkaa 12.11.2018 ja kestää yhteensä 4 viikkoa. Opettaja on verkon yli läsnä auttamassa sinua ja vastaamassa kysymyksiisi koko tämän ajan. Saat siis aina tarkat ohjeet harjoitteluun ja vastaukset kysymyksiisi. Opettajan jatkuva läsnäolo takaa, että tiedät aina mitä pitää tehdä jotta voit edetä vaivatta. Valmennukseen kuuluu myös viikoittaiset tehtävät, jotka opettaja antaa pitkin valmennusta. Tehtävien palautus ja opettajan antama palaute takaavat, että harjoittelet oikein ja huomaat kehityksen.

            Pyrimme siihen, että valmennukseen olisi kaikilta osin mahdollisimman helppo osallistua ja siksi valmennus toteutetaan suurelta osin Facebook-alustalla.

Näin helppoa uusien biisien oppiminen ei ole koskaan ollut!

 

OPETTAJANA

TOM STILLMAN

Tervehdys! Minä olen Tom Stillman ja olen yksi Rockway.fi-palvelun perustajista ja kitaransoiton opettajista. Olen opettajanasi 12.11.2018 alkavassa, neljä viikkoa kestävässä biisivalmennuksessa.

Olemme kehittäneet Biisivalmennuksen asiakaspalautteen pohjalta. Minulta kysyttiin usein, "voisiko harjoittelusta saada palautetta", "miten tiedän teenkö oikein", "kuinka paljon minun pitää harjoitella" ja " saako Rockwaylta henkilökohtaista opetusta".

Nyt tarjoan sinulle mahdollisuuden ensimmäisenä Suomessa osallistua kitaransoiton verkkovalmennukseen.

Tervetuloa kurssilleni !  

-Tomppa

Kiitos Tomppa selkeistä kursseista, en olisi uskonut että kitaran soittoa voi oppia näin helposti!

                                                          - Sampsa
  

Tompan avulla pääsin alkeista keikkalavoille muutamassa vuodessa!

                                                - Jukkis 

 

Tomppa on huikean innostava opettaja, voin suositella kenelle tahansa!

-Minna

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN

 

MITÄ BIISIVALMENNUKSEEN KUULUU?

 

 • Oppimateriaalit
 • Viikkotehtävät
 • Neljä webinaaria
 • Opettajan tuki-videot
 • Valmiiksi valitut, oikean tasoiset biisit

 

 • Teho Chat
 • Oman kehityksen videointi
 • Yhteisön tuki valmennuksessa
 • Mahdollisuus yksityisopetukseen
 • Biisivalmennuksen Spotify-lista